fbpx

Magisk have

Museets magiske have åbner d.5.juli!

Stevns Folklore Museum er stolte af at præsentere den Magiske Have – et unikt projekt støttet af Nordea Fonden med 300.000 DKK. Haven er skabt for at tilbyde en magisk oplevelse for alle i Store Heddinge. Den officielle åbning finder sted den 5. juli fra kl. 11-14, som også markerer museets 3-års fødselsdag.

Om den Magiske Have

Den Magiske Have er resultatet af et samarbejde med Charlotte Mannstædt og Annette Nielsen, der har tilføjet magiske fortællingselementer som en hytte og en fortællingscirkel. Haven omdanner museets lille baghave til en frodig grøn oase midt i Store Heddinge. Besøgende kan nyde en koi-dam, græsbakker, roser, stier, hytter, planter og en hyggelig terasse.

Haven er skabt som et sted til meditation og eftertanke, samtidig med at det giver byens børn mulighed for at lege, finde på historier og nyde naturen. Der er blevet lagt stor vægt på brugen af genbrugsmaterialer samt miljøvenlige, robuste og holdbare materialer i anlægsarbejdet.

Åbningsfest – fredag d. 5. juli

Program for dagen:

  • Kl. 11: Åbningsceremoni med tale og klipning af rød snor ved Julie Hoff Sørensen, Kommunale bestyrelsesmedlem Børn, Unge og Læring.
  • Kl. 11-14: Gratis kage og drikkevarer til alle gæster.
  • Kl. 14: Fantastisk fortælleshow med Kalkcirklen, en lokal fortællergruppe. Billetter kan købes online, og der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at sikre jer billetter.

Efter åbningsdagen vil haven være åben dagligt fra kl. 8-20, og det er gratis at besøge. Børn skal være ledsaget af voksne, og besøgene sker på gæsternes eget ansvar.

Besøg den Magiske Have

Stevns Folklore Museum ser frem til at byde alle velkommen til den Magiske Have og skabe en uforglemmelig oplevelse for alle i Store Heddinge.