Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Stevns Folklore Museum/Forening lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside, at være medlem og/eller frivillig i foreningen. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Indsamling og brug af personoplysninger

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor: 

  • Ved tilmelding til nyhedsbrev, for at muliggøre udsendelse 
  • At behandle medlemsoplysninger, herunder kontingent opkrævning, indkaldelse til generalforsamling, udsende informationsmateriale
  • Ved tilmelding til rundvisninger og arrangementer så disse kan planlægges og gennemføres
  • At kunne vise situationsbilleder fra konkrete aktiviteter eller arrangementer
  • Kartotek over frivillige med formål at koordinere og håndtere frivilliges opgaver på museet/ foreningen 

Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse (fx ved tilmelding til nyhedsbrev).

Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke fx. til nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stoppes behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger i henhold til lovgivningen.

Sikkerhed

Vi har implementeret tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau fx ved brug af SSL certifikat.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

Links til andre hjemmesider

Www.folkloremuseum.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Stevns Folklore Museum
CVR: 41 87 05 08
Adresse: Algade 41, 4660 Store Heddinge
Mail: aleksandra@folkloremuseum.dk