fbpx

Grupper og skoler

Skole- og gruppebesøg

Skoletjeneste

På Stevns Folklore Museum kan vi tilbyde skolebørn en rejse ind i folklorens verden, undervisning i eventyr, myter, sagn og legender. Et spændende univers, hvor I kan få fantasien til at fylde jeres hjerter.

Sagn med alle sanserne

På museet er der mulighed for at se, føle og sanse udvalgte sagn fra Stevns. I kiggekasserne kan du se ind og opleve scener fra en række af vores yndlings-sagn fra Stevns. Du kan også opleve mosekonens bryg, den gyldne sko fra Kongegraven eller få et indblik i Klintekongens to boliger – hans hule ved Stevns Klint eller kammeret i Skt. Katharina kirke. Følekasserne i hjørnet lader dig stikke hånden direkte i sagnhistoriernes hemmeligheder og føle udvalgte på genstande, der relaterer sig til historierne.

Alt efter aldersgrupper kan vi tilbyde aktiviteter, opgaver eller workshops, hvor børn kan høre om sagn, gå på optagelse og være kreative.

Kontakt os for at høre mere

Gruppebesøg

På Stevns Folklore Museum kan vi tilbyde grupper fra 5 – 20 personer et spændende besøg på museet, som kunne fx være et foreningsmøde, konference, fødselsdag, osv. I kan selv vælge datoen for besøget (også udover almindlige åbningstider) og har følgende muligheder:

  • Foredrag/ Guidede rundvisninger
  • Kaffe/ Te/ Kage på museet eller i haven
  • Projektor og lærred, gratis WIFI

Priser fra 50kr. per person. Kontakt os for at høre mere.