fbpx

Elverhøj og efteråret

‘Elverhøjs magi’ og aktiviteter i efterårsferien

Det nye udstillings- og oplevelsesområde ‘Elverhøjs magi’ åbner i uge 42. Den 17. oktober åbner den længe ventede sanseudstilling med en ‘fernisering i børnehøjde’ kl.12-14. Udstillingen, designet af den fantastiske Cæcilie Telling fra Telling Designs, vil være en opfordring til fantasi og vil give enhver, der kommer ind, mulighed for at forestille sig, hvordan den berømte Elverhøj ser ud indvendigt. Oplevelsesområdet, primært målrettet børn, skal give dem mulighed for at opleve Elverhøj med alle sanser – visuel, lyd og lugt. Udstillings- og legeområdet er realiseret med støtte fra Nordea Fonden og Udvikling Stevns.

I uge 42 er der planlagt en masse af efterårsferieaktiviteter på Stevns Folklore Museum:

Til børn:

Man – ‘fernisering i børnehøjde’ af vores udstilling ‘Elverhøjs magi’. Kom og se museet gratis kl.12-14 og få en gratis kakaomælk til at nyde ud i vores eventyrlige have med kæmpe fisk

Tirs-Fre – Museet har åbent kl.11-15 og hver dag fra kl.11-13 er der kreaværksted som koster en almindlige entrébillet til museet (50kr.) og inkluderer alle materialer. Lav elverpigesmykker, sagndiorammaer eller en klintekongefigur sammen med museets dygtige praktikanter.

For voksne vil der være en meditativ oplevelse i Kongesalen med Christine Louws udstilling ‘Væsener fra Stevns’. Hør væsenernes stemmer og historier på en højttaler og se de fantastiske billeder. Tirs-Fre kl.14-15.