Activiteter Juli

Aktivititer

Du kan opleve nogle sjove aktiviteter, præsentationer og foredrag.
Unge besøgende kan også deltage i skattejagt inde i udstillingen og vinde små præmier.

Juli 2021

Stevns Folklore Museum åbner dørene

Stevns Folklore Museum holder åbningsfest d.2. juli 2021! Kom og se udstillingen om sagn og myter fra Stevns. Hør historierne fortalt i børnehøjde og vær med til aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Program for dagen:

11.00 Der afholdes åbningstale og den røde snor klippes

11.30 – 17.00 Oplev Stevns Folklore Museums første udstilling

11.30 – 17.00 De søde studerende fra Horisonten sælger kaffe og lækre sager i gårdhaven

12.00 – 14.00 Filsosof og forfatter Lise Søelund fortæller historier i børnehøjde og lave en masse sjov

14.00 – 15.30 Ulla Christensen fortæller sagn og myter fra Stevns i børnehøjde

11.30 – 17.00 Mulighed for at klappe kaniner og fodre fisk.

Entrébillet koster 50 kr. (gratis for børn under 2 år). Med entrébillet kan man deltage i alle aktiviteter. Billeter kan købes online eller i museet på dagen.

Udstilling åbner til sommer

Den første udstilling i Stevns Folklore Museum åbner efter planen til sommer 2021

Stevns Kommune har givet 60.000 kroner af kulturpuljen til Stevns Folklore Forenings første udstilling, der efter planen åbner til sommer i på Algade 41 i Store Heddinge.

Stevns Folklore Museum åbner en udstilling med de stevnske folkesagn: planen er at fortælle de gamle sagn og myter om Klintekongen, Elverkongen, spøgelserne på Gjorslev og kirken i Højerup, der hver julenat rykker et hanefjed ind i landet.

Den første udstilling får titlen: Folkehistorier fra Stevns og vil formidle om de forskellige sagn og fortællinger.